ERACON 2016 Poster Yarışması

ERACON 2016 kapsamındaki poster yarışması için katılımınızı bekliyoruz! Yarışmanın özellikle Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimizin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.

5 Mayıs 2016 tarihine dek tasarımlarınızı gönderin, üniversitemizde seçilen iki posterden birinin sahibi olarak yarışmaya katılma hakkı kazanın. Yarışmada ilk üçe girerseniz, Hollanda Utrecht Üniversitesi’nin yaz okulu programından ücretsiz faydalanın.

*Üniversitemiz, yarışmaya en fazla iki poster ile katılabilmektedir. Gönderimleriniz arasından iki adet poster Uluslararası Programlar Ofisi tarafından seçilecektir.
*Bu iki poster, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde Selanik, Yunanistan’da ERACON 2016 kapsamında sergilenecektir.
*Kongre komitesi tarafından belirlenen kazananlar arasındaki Işık Üniversitesi öğrencilerini Uluslararası Programlar Ofisi, 4-15 Temmuz 2016 tarihlerindeki Yaratıcı Endüstriler için Girişimcilik konulu program ile ödüllendirecektir. Program ile ilgili ayrıntılı bilgi için: www.utrechtsummerschool.nl/courses/art-music/how-to-become-a-start-up-in-the-creative-industry